Daglig leder

Daglig leder for Lumi Radio Aalborg siden 1. juli 2016.

Jeg hedder Erik Breindahl og har ca. 30 års erfaring med at lave kristen lokalradio.

Jeg blev født på Thisted Sygehus i 1969 og er opvokset i Sædding ved Skjern i Vestjylland.  I foråret 88 gik jeg på medielinjen på Luthersk Missions Højskole i Hillerød, hvor jeg blev introduceret til det at lave radio. I 88/89 arbejdede jeg fuldtid på den kristne radio Kanal 7 i Randers. Og i 89/90 var jeg fuldtidsansat på Arkens Radio i Esbjerg. Derefter flyttede jeg til Herning, og mens jeg studerede der, var jeg frivillig medarbejder på Herning Nærradio. Jeg flyttede til Aalborg i 1994 og har været med i Lumi Radio lige siden. I Lumi Radio har jeg lavet en del forskellige ting som f.eks. ungdomsradio, føljeton, direkte udsendelser, producer, tekniker, kasserer, bestyrelsesarbejde, ansvarlig for teknisk udstyr, hjemmeside og facebookside.

Jeg brænder for radiomission, som et middel til at nå ud til så mange som muligt med det gode budskab om frelsen i Jesus Kristus. Men i erkendelsen af, at vi lever i en zapper-kultur, hvor mange bruger flere forskellige medier i sin dagligdag, så er jeg også bevidst om, at Lumi Radio skal være til stede på de mest anvendte medier. Vi har i flere år streamet vores udsendelser over internettet samtidig med, at de blev sendt på FM-båndet. Det betyder, at du kan høre Lumi Radio, ikke kun på en FM radio i Aalborg-området, men overalt i verden på en PC, tablet, smartphone eller lign., bare der er en internetforbindelse. En del af vores udsendelser ligger også på vores hjemmeside, så du kan høre dem, når du har tid. Det er det, man også kalder ”Radio-on-demand”.

Jeg blev i 94 uddannet salgsassistent i en computer- og elektronikforretning. Siden har jeg arbejdet i 2 computerforretninger, hos en computerdistributør, på et computerlager/værksted, 10 år indenfor telebranchen og 3 år på et lager.

Min dejlige hustru hedder Lone. Vi blev gift i 1994 og vi har 2 voksne børn.

Meget af min fritid går med at være ”Radio-aktiv ” i Lumi, med LM Nørresundby og med hus, have og familie.

Den daglige leder funktion i Lumi Radio Aalborg er en ulønnet fritidsopgave ligesom alle andre medarbejderopgaver i Lumi Radio.

Jeg kan kontaktes på tlf. 20 86 53 04 eller på lumi@lumiradio.dk

© Lumi Radio Aalborg - Østergade 30, 9400 Nørresundby.